Neem contact op!

Stichting Alternatieve Relatiebemiddeling

(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)

Gaat de SAR vertrouwelijk om met mijn gegevens?


Ja, de SAR verwerkt jouw gegevens zorgvuldig en deelt deze alleen met de dienstverlener die contact met je opneemt. Als je geen gebruik meer maakt van de diensten van de SAR, vernietigen wij jouw gegevens.

Heb je een vraag of ben je geïnteresseerd in de diensten van de SAR?

Contactformulier

Vul het contactformulier in en wij sturen je informatie toe. Daarna nemen wij graag contact met je op.

Waarom kost het zoveel geld?


€ 110,00 is veel geld. Toch betaal je bij een commerciële aanbieder van seksuele diensten veel meer. Omdat de SAR geen winstoogmerk heeft, kan zij met professionele dienstverleners werken en de prijs toch relatief laag houden. Dit tarief staat vast, voor minder kan het helaas niet.


(placeholder)

Kan ik zelf een dienstverlener uitkiezen?


Nee, de SAR koppelt je aan een dienstverlener die niet te ver hoeft te reizen om bij je te komen. Je kunt hem of haar niet kiezen op hoe hij of zij eruitziet of op leeftijd.


(placeholder)
(placeholder)

Moet ik na het kennismakingsgesprek een vervolgbezoek afspreken?


Nee, je bepaalt zelf of je weer bezoek wilt en wanneer. De SAR of de dienstverlener zal daar nooit het initiatief toe nemen.Kan de dienstverlener na het kennismakingsgesprek meteen blijven voor dienstverlening?


Ja, je kunt dit aangeven bij het maken van de eerste afspraak. In dat geval rekent de dienstverlener de reiskosten maar één keer.

Kan de dienstverlener langer dan een uur blijven?


Ja, bij het maken van de vervolgafspraak kan je aangeven dat je een vol uur wilt bijboeken. Het tarief wordt dan ook aangepast: het eerste uur kost altijd € 110,00 en elk aansluitend uur € 90,00.Moet mijn begeleider bij het kennismakingsgesprek zijn?


Als je alleen een lichamelijke beperking hebt, hoeft dat niet. Voor alle andere  cliënten geldt dat de begeleider altijd bij de kennismaking aanwezig is. Zo zorg je er met elkaar voor dat jouw grenzen en mogelijkheden, en de afspraken duidelijk zijn.Moet ik de dienstverlener precies vertellen wat ik graag zou willen?


Jouw seksuele wensen geef je niet telefonisch of per mail door, maar bespreek je tijdens het tweede deel van de kennismaking. Dat is belangrijk omdat de dienstverlener zo weet wat je fijn vindt en wat niet. Je kunt je begeleider vragen tijdens dit deel de kamer te verlaten.

Weten anderen - bijvoorbeeld mijn familie - waarom de dienstverlener bij mij komt?


Nee, dit is privé en de dienstverlener zal hier nooit met anderen over praten, tenzij jouw beperking het nodig maakt dit met je begeleider te bespreken.


Mag ik tongzoenen met de dienstverlener en wil hij of zij sexy kleren aandoen?


Al jouw wensen, jouw grenzen én die van de dienstverlener bespreken jullie samen tijdens het tweede gedeelte van het kennismakingsgesprek. In overleg spreken jullie af wat voor jullie werkt en fijn is.Wil de dienstverlener op mijn verjaardag komen, of mee de stad in, of naar de sauna?


Je kunt alleen bij jou thuis of in een hotelkamer met de dienstverlener afspreken. De dienstverlener kan op jouw verjaardag afspreken als dat in de agenda past. Maar dan kan er niemand anders langskomen op dat moment.Kan ik stoppen met de dienstverlening of een andere dienstverlener krijgen?


Ja, als je geen dienstverlening via de SAR meer wilt ontvangen, kun je je uitschrijven. Als je een andere of extra dienstverlener wilt, kun je dit aangeven bij de SAR en zullen we je voorstellen aan een nieuw iemand.